Recensies

Wat anderen over mij zeggen:

 

“Anouk, ik heb veel van je mogen leren.

Je hebt me geholpen om bewuster om te gaan met mijn hoog gevoeligheid.

Op tijd rust te nemen, meer bij mezelf blijven.

De wirwar in mezelf aan gevoel helder te krijgen.

Dank je wel, je hebt veel moeite voor me gedaan wat betreft het natrekken het uitpluizen van vervolg traject bij het ministerie van soc. zaken.

Ik heb dit enorm gewaardeerd.

J.V. ”

 

” Ik heb een hsp-coachingstraject gedaan bij Anouk; dat heeft me veel nieuwe inzichten en mogelijkheden gegeven waar ik iets mee kan of nog verder een vervolg aan kan geven. Praktische oefeningen om meer in balans te raken of te blijven voor mij als hsp-er. Anouk is echt een vakvrouw!

-Karla- ”

 

“Erkenning, een gehoord gevoel, handvaten, mijn grenzen opnieuw ontdekt en geleerd deze te bewaken”

Ik ben bij Anouk terecht gekomen toen ik in een wachtkamer zat en haar visitekaartje zag hangen op een prikbord. De inktvlekken in haar logo trokken mijn aandacht.

Vanaf het moment dat ik Anouk mailde met mijn hulpvraag tot het moment dat de coaching tot een einde kwam was ze altijd zeer betrokken en informatief.

Mijn hulpvraag bestond uit meerdere vragen rondom hoogsensitiviteit en alles waar ik tegenaan liep (grenzen kwijt, vaak uitgeput, controledrang, loslaten, oud zeer, relatieproblemen, mama van twee hoogsensitieve kinderen enz).

Anouk heeft mij super geholpen om zaken weer helder te krijgen in mijn eigen proces. Ze luisterde om mij echt te begrijpen. Ze luisterde heel rustig waardoor ik mezelf kon zijn en me kwetsbaar durfde op te stellen. (meer…)

‘Yeeeaaah ik ben hooggevoelig, maar wat nu?’

Dat waren zo ongeveer mijn eerste gedachten nadat ik ontdekte hooggevoelig te zijn. Een zoektocht van verschillende jaren kende eindelijk een antwoord. Lezen, lezen, leren, internet raadplegen, enz, enz. maar de hamvragen bleven knagen aan me want je kunt wel lezen tot je een ons weegt, wie helpt je met die prangende vragen die steeds blijven hangen en waarop ook zelfs Google geen antwoord heeft. (meer…)

 

Bij Anouk kwam ik thuis bij mezelf.
Ik heb de kracht van mijn sensitiviteit ontdekt en geleerd wat ik nodig heb om op mijn intuïtie te durven vertrouwen.
Maar ook geleerd hoe ik mezelf beter kan afschermen van alle invloeden die de hele dag voorbij komen.
Trouw zijn aan mezelf, vertrouwen op mijn gevoel, regelmatig de tijd nemen om mezelf te ontladen en te aarden.
Afscheid nemen van oude normen en waarden, van overlevingsmechanismen en hoge verwachtingen van mezelf en van de ander, verbinding maken tussen mijn ratio en mijn gevoel. (meer…)

 

Anouk……………een topper!
Stukje bij beetje kwam ik door vervelende omstandigheden op mijn werk in een diepe put terecht. De wereld was voor mij niet meer dan een grijze massa, ik zag nergens meer een lichtpuntje. Wat voelde ik me gruwelijk alleen, waardeloos en wat was ik  door bepaalde mensen enorm in de steek gelaten. Ik ben nog nooit zo moe, zo bang, eenzaam en ongelukkig geweest. Helder denken dat lukte niet meer.

Via de bedrijfsarts kwam ik bij Anouk terecht. Het eerste contact met haar voelde voor mij meteen vertrouwd. Wat was het fijn om te ervaren dat zij mij wilde helpen en dat zij er gewoon voor mij wilde zijn!! (meer…)

 

Ik ben met Anouk in contact gekomen omdat ik al jaren heb te kampen met ernstige vermoeidheidsklachten. Zij is een persoonlijkheid waarbij ik mij al vanaf het begin van ons eerste contact op mijn gemak voelde. Op een aangename manier weet zij door te dringen tot de zaken die er voor jou echt toe doen.

Zij leert je zaken bij jezelf te ontdekken waar je voorheen nooit bij hebt stilgestaan, maar die wel invloed zijn op wie je bent en hoe jij je voelt. (meer…)

 

Begin december ben ik bij Anouk geweest voor de gewonnen Reading. Ik had van te voren geen idee wat ik ervan moest verwachten. Na even de website te hebben bekeken, begreep ik dat de Reading me duidelijkheid zou kunnen geven over hoe ik nu omga met bepaalde gebeurtenissen en hoe ik beter kan omgaan met deze gebeurtenissen of er een andere (wellicht gezondere) denkwijze op na kan houden. (meer…)

 

Ik heb Anouk leren kennen tijdens onze opleiding Energetisch Therapeut. Ik heb vele kanten van Anouk mogen zien en we hebben samen over vele onderwerpen gesproken ( tijdens onze ritje op en neer naar Den Bosch), en samen opdrachten gedaan. Ik heb Anouk mogen ervaren als zeer doortastend en helder. Ze luistert goed naar je en kan de kern vaak snel pakken. (meer…)