HSP Coaching

HSP coaching

Wil je ook graag lichter en moeitelozer leven? Ben je er klaar voor om beter te relativeren en perfectionisme de deur uit te schoppen?

In een- op- een coaching gaan we eerst helder krijgen welke problemen voor jou prioriteit hebben. Vanuit het intakeformulier heb ik al een hoop informatie en kunnen we snel to the point komen. Daarna gaan we aan de hand van voorbeelden en gebeurtenissen uit jou leven problemen duidelijker krijgen en ontrafelen. We gaan samen bekijken welke gedachten en overtuigingen je hierbij hebt en die je in de weg zitten. En vooral hoe je het anders kunt doen!

Ik heb een zeer sterke intuïtie en kan goed intunen op jouw gevoelens om boven tafel te krijgen wat er speelt als je het zelf moeilijker kunt verwoorden of als je nog niet precies kunt benoemen waar de pijn zit. Ik ben goed in doorvragen en de vinger op de zere plek te leggen.

We gaan met praktische oefeningen aan de slag zodat je leert voelen hoe het anders kan. Ik werk met huiswerkopdrachten zodat je tools krijgt om je spanning en overprikkeling zelf te kunnen reguleren. Je hebt na 5 sessies voldoende inzicht in jezelf en handvatten om sterk in het leven te staan en de regie te houden over je emoties.

“Na het eerste gesprek met Anouk viel er een grote last van mijn schouders. Iemand begreep me, kon zich vinden in mijn voorbeelden en verwoordde de dingen die ik soms nog wat moeilijk vond zelf te ontrafelen.” – Sharon

Hoe ziet een traject eruit?

  • We maken vrijblijvend kennis en bekijken of we een klik hebben en wat ik voor je kan betekenen
  • We maken een plan waarin we omschrijven waaraan je wil werken en welke doelen je wil bereiken
  • In een traject van ongeveer 4 maanden zien we elkaar gemiddeld om de 2 a 3 weken en we doen dat in 5 sessies van ongeveer 1,5 uur (ik hou 2 uur voor je vrij in mijn agenda)
  • Je krijgt huiswerkopdrachten en praktische tools om mee te gaan oefenen
  • Als je buiten de sessies om vragen hebt maak ik ruimte om met je te bellen/mailen/skypen
  • 2 maanden nadat we afronden doen we een terugkom-sessie om te bekijken waar je staat en of je nog iets nodig hebt

Wat gaat dat kosten?

Jouw investering in jezelf: 850,- all in

“Anouk heeft mij super geholpen om zaken weer helder te krijgen in mijn eigen proces. Ze luisterde om mij echt te begrijpen. Ze luisterde heel rustig waardoor ik mezelf kon zijn en me kwetsbaar durfde op te stellen.” – Lioba