Voor jou

HSP coaching

Wil je ook graag lichter en moeitelozer leven? Ben je er klaar voor om beter te relativeren en perfectionisme de deur uit te schoppen?

In een- op- een coaching gaan we eerst helder krijgen welke van de problemen waar je tegen aan loopt voor jou prioriteit hebben. Vanuit het intakeformulier heb ik al een hoop informatie en kunnen we snel to the point komen. Daarna gaan we aan de hand van voorbeelden en gebeurtenissen uit jou leven problemen duidelijker krijgen en ontrafelen. We gaan samen bekijken welke gedachten en overtuigingen je hierbij hebt en die je in de weg zitten. En vooral hoe je het anders kunt doen!

Ik heb een zeer sterke intuïtie en kan goed intunen op jouw gevoelens om boven tafel te krijgen wat er speelt als je het zelf moeilijker kunt verwoorden of als je nog niet precies kunt benoemen waar de pijn zit. Ik ben goed in doorvragen en de vinger op de zere plek te leggen.

Daarna gaan we met diverse oefeningen aan de slag zodat je leert voelen hoe het anders kan. Meer ontspannen en meer energie bij jezelf. Ook werk ik met huiswerkopdrachten en maak ik tussen de sessies door tijd voor je als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt. We gaan een coaching traject aan van ongeveer 4 maanden waarin we 5 sessies doen. Ik maak dan max. 2 uur voor je vrij vrij in mijn agenda. Meestal is dit voldoende en heb je inzicht in jezelf en handvatten om sterk in het leven te staan en de regie te houden over je emoties.

Jouw investering in jezelf: 850,- inclusief BTW

HSP op het werk

Als HSP- werknemer breng je heel wat kwaliteiten met je mee : je bent meestal loyaal en creatief, bent opmerkzaam en legt gemakkelijk verbanden doordat je zoveel info binnenkrijgt. Je bent gevoelig voor sfeer en omgeving en daardoor doe je er alles aan om je omgeving zo prettig mogelijk te maken.

Je fungeert ook vaak als de kanarie in de mijn. Je bent de eerste in een team die last heeft van een slechte sfeer ( vroeger werden in de mijn kanaries gehouden vanwege hun signaal functie: zij zijn veel gevoeliger voor giftige gassen en legden als
eerste het loodje). Je bent vaak goed in klantcontact omdat je goed aanvoelt wat de behoefte van de klant is. Je kunt goed zelfstandig werken en hebt weinig sturing nodig vanwege je grote verantwoordelijkheidsgevoel.

MAAR…
Al deze kwaliteiten hebben hun keerzijde als je er niet goed mee omgaat of als je in omstandigheden werkt die niet bij je passen.

  • De kantoortuin is een hel voor je
  • Je raakt makkelijk overprikkeld
  • Je bent niet zo stressbestendig
  • Je rechtvaardigheidsgevoel zit je vaak in de weg en zorgt voor frustratie en teleurstellingen
  • Je vindt het lastig om met incompetente mensen te werken
  • Je bent perfectionistisch en legt de lat hoog (niet alleen voor jezelf)

GEVOLG: Je raakt oververmoeid en vindt je werk niet meer leuk

Middels loopbaancoaching gaan we naar je huidige werk kijken en oplossingen vinden voor wat anders kan in je omgeving. Welke andere keuzes je zelf kunt maken en wat er aan belemmeringen in je eigen hoofd zit. Zo krijg je weer plezier in je werk.
Mocht dit allemaal de oplossing niet zijn in je huidige baan of heb je al besloten iets anders te willen dan gaan we samen op zoek naar wat wel bij je past.

Je kunt je werkgever vragen om een preventief traject voor je in te zetten om uitval te voorkomen of loopbaantraject in te zetten. Ik maak dan een offerte op maat afhankelijk van jouw vraagstuk en de begeleidingsbehoefte die daarbij hoort.

Maak een afspraak met me om te overleggen wat er bij jou past.

Klik hier om een afspraak te maken

Niet-goed-geld-terug-garantie: Mocht de coaching toch niet bij je blijken te passen, dan krijg je na de eerste sessie je geld gewoon terug